Wie is

 

Mark Holthuis, Holthuis Advies Coaching Training

Drs. Mark Holthuis studeerde Sociale Psychologie en volgde een opleiding tot trainer/coach bij het Social Skills Lab aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen verrichtte hij loopbaanonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam en bekleedde diverse functies als adviseur, coach, trainer, wetenschappelijk docent en projectleider. Hij was wetenschappelijk docent en studentendecaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en voorzitter bij Amnesty International van de regio Amsterdam. Sinds 2012 is hij part-time verbonden aan het Amsterdam UMC (locatie VUmc) als gedragswetenschapper en coördinator van de module Algemeen Militair Arts (AMA).

 

Holthuis Advies, Coaching & Training is opgericht in 1995. Opdrachtgevers zijn onder meer: het Loopbaan Advies Centrum, Bureau Studentenpsychologen (Universiteit van Amsterdam), Taal & Trainingscentrum (Erasmus Universiteit Rotterdam), Dienst Binnenwaterbeheer (Waternet), Stadsdeel Westerpark, Bestuursdienst (Gemeente Amsterdam), Ziekenfonds Amsterdam en Omstreken, Interuniversitair Centrum voor Geo-ecologisch Onderzoek (ICG), Motivaction, Info-Cruise International, Deloitte, Kluwer, Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), Graduate School for Humanities, Graduate School (Amsterdam Medisch Centrum), Doctoral School (Amsterdam UMC), Antoni van Leewenhoek.

 


Caroline Rehbach verzorgt als zzp'er diverse trainingen voor Holthuis Advies Coaching Training

Drs. Caroline Rehbach studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie en is professioneel coach. Zij is aangesloten bij en onderschrijft de beroepscodes van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de ‘International Coaching Federation’ (ICF). In 2012 is ze geregistreerd als Psycholoog Arbeid en Gezondheid en zelfstandig ondernemer.

 

Caroline is meer dan twintig jaar actief in het begeleiden en trainen van mensen in de context van hun werk. Daarbij kan het gaan om individuele trajecten die samenhangen met het verlies van een baan of uitval uit het werk, maar ook om groepstrajecten die in het teken staan van talentontwikkeling of het versterken van vaardigheden. Haar missie is om mensen op een professionele en tegelijk persoonlijke wijze sterk te maken voor de toekomst. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij haar hoog in het vaandel. Ze maakt gebruik van methoden en technieken die doelmatig, doeltreffend en wetenschappelijk onderbouwd zijn.

 


Paul Crombeen studeerde Fysiotherapie en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij zijn afstuderen won hij de scriptieprijs over verduidelijking van de behoeftevraag bij hulpverlening. Zijn specialisatie is drugs-hulpverlening en trainingen Rationeel Emotieve Analyse. Hij werkte onder meer voor de Brijder Stichting en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport, directie Jeugd.

 

Paul is flexibel en dienstverlenend ingesteld, hetgeen ervoor zorgt dat hij zaken naar ieders tevredenheid voor elkaar krijgt. Onderlinge samenwerking, elkaar kunnen versterken en een resultaatgerichte werkwijze zijn belangrijke waarden. Momenteel is hij vrij gevestigd consulent op het gebied van loopbaanbegeleiding en Omgaan met chronische pijn.

 


Dr. Robert Weijers studeerde Gedragspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij promoveerde daarna aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de Onderwijspsychologie, met een onderzoek naar het beoordelen van autonoom gedrag onder studenten in het vervolgonderwijs.

 

Robert is momenteel werkzaam als wetenschappelijk docent aan de Universiteit Utrecht binnen de afdeling Experimental Psychology, waar hij inhoudelijke en methodologische cursussen verzorgt en scripties begeleidt.