holthuislogo

Mark Holthuis

DSC007681Drs. Mark Holthuis (Psycholoog NIP) studeerde Sociale Psychologie en volgde een opleiding tot trainer/coach bij het Social Skills Lab aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen verrichtte hij loopbaanonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam en bekleedde diverse functies als adviseur, coach, trainer en projectleider. Hij was studentendecaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en voorzitter bij Amnesty International van de Regiogroep Amsterdam. Ook won hij, samen met fysiotherapiepraktijk 't Fontainehoff, een prijs met de training 'Omgaan met chronische pijn'.

Sinds 1995 werkt hij als zelfstandig ondernemer, opdrachtgevers zijn onder meer het Loopbaan Advies Centrum, Bureau Studentenpsychologen (Universiteit van Amsterdam), Co-op HEAO (Hogeschool van Amsterdam), Taal & Trainingscentrum (Erasmus Universiteit Rotterdam), Interuniversitair Centrum voor Geo-ecologisch Onderzoek, Dienst Binnenwaterbeheer, Stadsdeel Westerpark, Bestuursdienst (Gemeente Amsterdam), Motivaction, Info-Cruise International, Deloitte, Kluwer, Ziekenfonds Amsterdam en Omstreken, AMC Graduate School for Medical Sciences.

 

Holthuis werkt samen met diverse zelfstandig gevestigde adviseurs:

Paul Crombeen

FotoPaulPaul Crombeen studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij zijn afstuderen won hij de scriptieprijs over verduidelijking van de behoeftevraag bij hulpverlening, met als specialisatie drugs-hulpverlening en trainingen Rationeel Emotieve Analyse. Hij werkt onder meer voor de Brijder Stichting en als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS).

Sinds september 2006 is hij als loopbaanadviseur werkzaam bij de Pensioen en Uitkeringsraad en sinds kort werkt hij in deze functie op de Directie Personeel & Organisatie van het Ministerie van VWS.

 

Martin Broekhuis

Drs. Martin Broekhuis studeerde Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn afstuderen deed hij onderzoek naar de effectiviteit van voorlichting en communicatie over AIDS. In zijn werk combineert hij praktische ervaring als redacteur en tekstschrijver met theoretisch en organisatorische kennis van communicatie. Als communicatieadviseur is hij gespecialiseerd in internetcommunicatie. Verder geeft hij schrijf- en communicatietrainingen.

www.martinbroekhuis.nl

 

René Butter

item3Dr. R.P. Butter is ruim 14 jaar werkzaam als trainer, coach en (loopbaan-) adviseur. Na een proefschrift op het gebied van de kwantitatieve methoden in de psychologie heeft hij er bewust voor gekozen om meer in de praktijk en meer met mensen en groepen te werken. Ook is hij actief als toegepast onderzoeker (arbeids- en organisatiepsychologie), assessmentpsycholoog, (loopbaan-) coach, trainer en docent. Hij beschikt over een uitgebreid netwerk in de zakelijke, overheids- en onderwijswereld en is goed thuis in zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden.

Zijn kracht is om op authentieke wijze een goede balans te vinden tussen een rationele, wetenschappelijk verantwoorde aanpak en een meer gevoelsmatig intuïtieve benadering van menselijk gedrag in organisaties. Hij komt hierdoor tot creatieve en pragmatische maatwerkoplossingen. Een belangrijke activiteit is het ontwikkelen van specifieke meetinstrumenten op het gebied van selectie, keuze begeleiding en customer relations management. Recent voorbeeld is de Ph.D. Personality questionnaire (PPQ), een instrument dat nu wordt gebruikt voor de selectie en coaching van promovendi op een aantal universiteiten in Nederland en België.

www.rbpa.nl

 

Caroline Rehbach

fotoCarolineRehbachCaroline Rehbach is Arbeids- en Organisatiepsycholoog NIP en professioneel coach. Zij is aangesloten bij en onderschrijft de beroepscodes van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de ‘International Coaching Federation’ (ICF). In 2012 wordt zij geregistreerd als Psycholoog Arbeid en Gezondheid.

Caroline is meer dan vijftien jaar actief in het begeleiden en trainen van mensen in de context van hun werk. Daarbij kan het gaan om individuele trajecten die samenhangen met het verlies van een baan of uitval uit het werk, maar ook om groepstrajecten die in het teken staan van talentontwikkeling of het versterken van vaardigheden. Haar missie is om mensen op een professionele en tegelijk persoonlijke wijze sterk te maken voor de toekomst. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij haar hoog in het vaandel. Zij maakt gebruik van methoden en technieken die doelmatig, doeltreffend en wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Voor meer informatie, kijk bij www.psycholoogencoach.nl

 

't Fontainehoff

item1

www.fontainehoff.nl

Wie is
In de media
Algemene
item2